Gümüşhane Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Adalette ve Ticarette kalifiye elamanın aranılan adresi olmak.

Misyon: İş hayatının arzu ve talep ettiği mesleki vasıflara sahip, kendini geliştirebilen ve gerçekleştirebilen, sosyal yönden gelişmiş, ahlaki ve kültürel değerlerimize sahip kalifiye eleman yetiştirmek.

Başarılar: TÖMYE (Ticaret Meslek Lisesi Öğretmenlerine Yabancı Dil Eğitimi) Projesi; Milli Eğitim Bakanlığı Projeler ve Koordinasyon Merkezi Başkanlığı Bünyesinde Yürütülen, Dünya Bankası İkrazı İle Finanse Edilen Bu Proje Orta Öğretim Projesi (OÖP) Kapsamında Hazırlanmıştır. Hazırlanan Proje Ülke Çapında Hazırlanan Toplam 44 Projeden Biri Olarak Uygulamaya Layık Görülmüştür. Mesleki ve Teknik Eğitim Okul / Kurumları (MTEK) Arası Proje Yarışması; 2007-2008 Eğiitm-Öğretim Yılında Erkek Teknik Öğretimi Genel Müdürlüğü’ nün Koordinatörlüğünde Gerçekleştirilen MTEK Proje Yarışmasına Okulumuz Turizm, Bilişim Teknolojileri ve Muhasebe Finansman Alanında Toplam 3 Proje İle Katılmıştır. Muhasebe-Finansman Alanında Hazırlanan “Muhasebeyi Seviyorum” Projesi İlde Birinci, Bölgede ise İkinci Olmuştur. Hazırlanan Proje İle Öğrencilere Eğlenerek Verimli Öğrenme Ortamları Oluşturmak Amaçlanmıştır. Projede Akıllı Tahta Kullanılmış ve Flash Animasyon Programından Yararlanarak Örnek Bir Muhasebe Dersinin Anlatımı Gerçekleştirilmiştir. PTBY (PROJE TABANLI BECERİ YARIŞMASI); Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanında, BİL-DİL isimli proje ile 2011 yılı il birincisi olmuş ve Erzurum ilinde düzenlenen bölge elemelerine katılmıştır.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04562132074

WEB - https://gumushanekmtal.meb.k12.tr

Adres - İNÖNÜ MAH. AYDIN DOĞAN KÜME EVLERİ KANUNI MESLEKI VE TEKNIK ANADALO LISESI BLOK NO: 31A MERKEZ / GÜMÜŞHANE

Yerleşim Yeri - Şehir merkezi

Ulaşım Okulumuz şehrin her yerine yürüme mesafesindedir. Ayrıca şehir içi dolmuşları ile ulaşım sağlanıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezindedir.